Skip to content

Festa Major de Sant Roc II

14 Setembre 2010

La Jornada Castellera de la festa major de Sant Roc va ser el diumenge dia 5 de setembre a les 12:30 a la plaça de l’ajuntament i vam comptar amb les magnífiques actuacions dels  Bordegassos de Vilanova, que van carregar un tres de set, torre de sis i quatre de set… ells ho expliquen millor a la seva pàgina web, http://www.bordegassos.org/noticies_det.php?id=236 …  els Xerrics d’Olot, amb una torre de sis, tres de 6 amb agulla, i quatre de sis  i, per suposat, els Castellers de Rubí.

Els Castellers de Rubí vam començar amb un pilar de 4 aixecat per sota que ens va fer una mica de llenya.

Vam continuar amb el 4 de 6, on es va estrenar el Gerard amb els segons habituals, que li treiem un pam d’alçada, vist des d’allà el segon pis semblava que se’ns hagués caigut un terç del pis de dalt, i que pensés, “Bueno, ja que estic aquí, això s’ha de defensar”, i caram si ho va fer!!! Una actuació perfecte. Bona feina Gerard.

I vam finalitzar les rondes de castells amb el 3 de 6, amb els segons una mica menys pesats i menys rodats, peró ben efectius, uns terços que no estaven molt convençuts abans de pujar, pero que van fer la feina sense problemes i just quan la Júlia estava aixecant l’aleta vam perdre peu i no el vam poder descarregar.

Vam finalitzar l’actuació amb un pilar de  4, on es va estrenar el Jorge com a pilaner. Felicitats company.

I com no? Cal agraïr als companys Matossers que ens van venir a fer un cop de ma molt important i ens van reforçar les pinyes, als Bordegassos i als Xerrics que ens les van acabar de tancar, a la castellera de Bordegassos que ens va fer de crossa en el 4 de 6, a un “baix” que ja és el segon castell que fa a plaça, Gracies David, a tota aquella gent que costa de veure als assaijos pero que no es perden les actuacions, i a tots els Castellers de Rubí que si continuem amb aquesta empenta potser no farem cap castell de set aquest any, pero segur que disfrutarem de tot el que estem fent i continuarem assolint noves fites, refermant les que hem aconseguit i remullant a cada actuació els castellers que es va estrenant als troncs, o a les pinyes, o a la canalla o a un que passava per allà…

Per cert, que de tot això hi ha fotos… Ja les possarem.

Salut i castells.

 

Anuncis
One Comment leave one →
  1. ANA permalink
    21 Setembre 2010 7:16 pm

    BUEN TRABAJO HA KEDADO EXCELENTE SIGUE ASI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: